Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Történelmi esszévázlatok érettségizőknek
Történelmi esszévázlatok érettségizőknek
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 0141490000009
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár3015

Matters interm. WB+key
Matters interm. WB+key
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582046658
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár1725

Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.
Gasztronómiai alapismeretek és viselkedéskult. 9.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631665154
Raktári szám: MK-6515-4

Bruttó egységár1990