Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológiai album-gimn. II.-III.-IV.
Biológiai album-gimn. II.-III.-IV.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631907285
Raktári szám: NT-13235

Bruttó egységár1290

Magyar nyelv 9.B.MF./NAT 2020
Magyar nyelv 9.B.MF./NAT 2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364887
Raktári szám: OH-MNY09MAB

Bruttó egységár1420

Informatikai ismeretek 9-10.o.
Informatikai ismeretek 9-10.o.
Író: Farkas Csaba
Kiadó: Jedlik Oktatási Stúdió
ISBN: 9789638700025
Raktári szám: JO-0151

Bruttó egységár1995