Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Fizika 11. TK
Fizika 11. TK
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636974220
Raktári szám: MS-2623

Bruttó egységár3840

Kémia a szakiskolák számára 9-10. TK.
Kémia a szakiskolák számára 9-10. TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631971828
Raktári szám: NT-12509/1

Bruttó egységár1900

Biológiai album-gimn. II.-III.-IV.
Biológiai album-gimn. II.-III.-IV.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631907285
Raktári szám: NT-13235

Bruttó egységár1290