Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Gyűjtemény a Biológia emelt 11-12/NAT
Gyűjtemény a Biológia emelt 11-12/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362562
Raktári szám: OH-BIO1112E

Bruttó egységár3480

Biológia 9-10. TK-szakközép
Biológia 9-10. TK-szakközép
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636976200
Raktári szám: MS-2693

Bruttó egységár2610

Biológia 11. az emelt szintű képzéshez
Biológia 11. az emelt szintű képzéshez
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631970593
Raktári szám: NT-17721

Bruttó egységár2230