Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Sag za sagom 1. mf.
Sag za sagom 1. mf.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631971057
Raktári szám: NT-56365/1/M

Bruttó egységár2490

Eszperantó kazetta
Eszperantó kazetta
Író: --
Kiadó: Lingvo -Studio és Kult. Eszperentó Szöv.
ISBN: 88422
Raktári szám:

Bruttó egységár1540

Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667417
Raktári szám: MK-6403

Bruttó egységár3390