Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kon-Takt 2. tanári kézikönyv
Kon-Takt 2. tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631960419
Raktári szám: NT-56542/K

Bruttó egységár2990

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786158153935
Raktári szám: OH-BIO09TB

Bruttó egységár2000

Magyar nyelv és irodalom TK 10.o.-szakiskola
Magyar nyelv és irodalom TK 10.o.-szakiskola
Író: --
Kiadó: Pedellus Novitas Kiadó
ISBN: 9789639216525
Raktári szám: PL-0076

Bruttó egységár940