Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 2.
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 2.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660371
Raktári szám: MK-6037-0

Bruttó egységár2110

New Headway Upp.interm. (2nd Ed.) WB+key
New Headway Upp.interm. (2nd Ed.) WB+key
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194358019
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2260

Kémia a szakiskolák számára 9. MF.
Kémia a szakiskolák számára 9. MF.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636976323
Raktári szám: MS-3016

Bruttó egységár640