Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Gyűjtemény a Biológia Emelt 9-10.NAT
Gyűjtemény a Biológia Emelt 9-10.NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631998382
Raktári szám: OH-BIO910E

Bruttó egységár3200

Vegyipari technológia
Vegyipari technológia
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631617214
Raktári szám: MK-59296

Bruttó egységár6290

Prospects Pre-interm. SB
Prospects Pre-interm. SB
Író: --
Kiadó: Macmillan Kiadó
ISBN: 9780333710517
Raktári szám: MM-

Bruttó egységár2350