Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Direkt 1. Repetorium(Biz)
Direkt 1. Repetorium(Biz)
Író: --
Kiadó: Libro-Trade Kft.
ISBN: 9789639641945
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár3360

Gazdasági környezetünk II.munkafüzet
Gazdasági környezetünk II.munkafüzet
Író: --
Kiadó: Novoprint Kiadó
ISBN: 97831131
Raktári szám: NP-KGD-1207/2T

Bruttó egységár600

Ének-zene 9.TK/NAT
Ének-zene 9.TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786158153973
Raktári szám: OH-ENZ09TA

Bruttó egységár1970