Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kompetenciafejlesztő/Természettudomány 9-10.
Kompetenciafejlesztő/Természettudomány 9-10.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631979732
Raktári szám: NT-81575

Bruttó egységár1000

Rajz és vizuális kultúra 10.o.
Rajz és vizuális kultúra 10.o.
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639396296
Raktári szám: PD-176

Bruttó egységár1494

Kon-Takt 1. MF./NAT
Kon-Takt 1. MF./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631975567
Raktári szám: NT-56541/M/NAT

Bruttó egységár2825