Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 1.
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 1.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660364
Raktári szám: MK-6036-2

Bruttó egységár2110

Unterwegs Neu A tk.
Unterwegs Neu A tk.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631945959
Raktári szám: NT-56441

Bruttó egységár3660

Áruismeret II. TK
Áruismeret II. TK
Író: --
Kiadó: Szaktudás Kiadó Ház Rt.
ISBN: 9789639422858
Raktári szám: 59672/2

Bruttó egységár2600