Ételkészítési ismeretek

Ételkészítési ismeretek  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631619430 MK-21955

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Matematika 10. tk. (Az érthető matematika)
Matematika 10. tk. (Az érthető matematika)
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631961041
Raktári szám: NT-16212

Bruttó egységár2090

Cukrászati technológia I.
Cukrászati technológia I.
Író: --
Kiadó: FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN: 9639107427
Raktári szám: É-307/I

Bruttó egységár1210

Blackbird tanári kézik.
Blackbird tanári kézik.
Író: --
Kiadó: Akadémia Kiadó
ISBN: 9789630575362
Raktári szám: AK-

Bruttó egységár2750