Vendéglátó szakmai alapismeretek

Vendéglátó szakmai alapismeretek
-- Képzőművészeti Kiadó 9799633369714 KP-2194
Ára: 3840

Hasonló termékek

Cukrászati technológia I.
Cukrászati technológia I.
Író: --
Kiadó: FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN: 9639107427
Raktári szám: É-307/I

Bruttó egységár1210

Próbaérettségi feladats-Biológia 10 fels.közép2024
Próbaérettségi feladats-Biológia 10 fels.közép2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636979966
Raktári szám: MS-3167U

Bruttó egységár4320

Vendéglátó technológia
Vendéglátó technológia
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9789633369357
Raktári szám: KP-2133

Bruttó egységár6275