Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémiaérettségi kidolgozo. vizsgaköv.k és emelt2024
Kémiaérettségi kidolgozo. vizsgaköv.k és emelt2024
Író: --
Kiadó: Medicina Kiadó
ISBN: 9789632269023
Raktári szám: Medicina

Bruttó egységár3800

Biológia 4. Gombák,biokémia,Állati sejt
Biológia 4. Gombák,biokémia,Állati sejt
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631971101
Raktári szám: NT-81554

Bruttó egységár1365

Programozás Turbo Pascal nyelven
Programozás Turbo Pascal nyelven
Író: --
Kiadó: BBS-Info Kft.
ISBN: 9789630371520
Raktári szám:

Bruttó egységár1290