Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 10. TK.-szakiskolás
Biológia 10. TK.-szakiskolás
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631925180
Raktári szám: NT-12657

Bruttó egységár1790

Allons-y 2. kazetta
Allons-y 2. kazetta
Író: --
Kiadó: Lexika Kiadó Kft.
ISBN: 5999541411022
Raktári szám: LX-

Bruttó egységár3920

Deutsch ist In 2. tk.
Deutsch ist In 2. tk.
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9789639572461
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár2560