Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Direkt 1. mf.
Direkt 1. mf.
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9789639641426
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár2430

Regionális földrajz TK.
Regionális földrajz TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631950816
Raktári szám: NT-15136/2

Bruttó egységár1770

Sokszínű Matematika 11-12. Fgy.+CD
Sokszínű Matematika 11-12. Fgy.+CD
Író: Árki Tamás
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 464646
Raktári szám: MS-2326

Bruttó egységár2990