Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Deutsch.com 1. tanári kézikönyv
Deutsch.com 1. tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190416585
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár5420

Vendéglátó szakmai alapismeretek
Vendéglátó szakmai alapismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9799633369714
Raktári szám: KP-2194

Bruttó egységár3840

Érettségi témakörök vázlata magyar nyelv. k és em
Érettségi témakörök vázlata magyar nyelv. k és em
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789632615660
Raktári szám: MX-450

Bruttó egységár2280