4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Témavázlatok érettségiz biológiából k és e.2024
Író: --
Fizika I. MF-szakközépiskolás
Író: --
Fizika 9. TK.
Író: --
Természettudomány Fizika modul 11./NAT2020
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Language Leader pre-interm. SB+CD
Író:
--
Kiadó:
Longman Kiadó
ISBN:
9781405826877
Raktári szám:
LM-
Bruttó egységár
4890
Real Life Pre-intermediate SB.
Író:
--
Kiadó:
Longman Kiadó
ISBN:
9781405897068
Raktári szám:
LM-
Bruttó egységár
5075
Matematikai tételek és összefüggések(Biz)
Író:
--
Kiadó:
Libro-Trade Kft.
ISBN:
9789632619224
Raktári szám:
MX-1137
Bruttó egységár
1680