Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Criss Cross interm. SB
Criss Cross interm. SB
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190326440
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár1850

Az emberiség története témazáró 10.o.
Az emberiség története témazáró 10.o.
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639396531
Raktári szám: PD-008/1

Bruttó egységár746

Érettségire készülök történelem kszint/írásbeli
Érettségire készülök történelem kszint/írásbeli
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636978501
Raktári szám: MS-2390U

Bruttó egységár4560