Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Épületgépészeti alapfogalmak
Épületgépészeti alapfogalmak
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667110
Raktári szám: MK-5102

Bruttó egységár4990

Kémia 9-10.MF.B I. NAT
Kémia 9-10.MF.B I. NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256096
Raktári szám: OH-KEM910MAB/I

Bruttó egységár1750

Isk-Színes irodalom 9. TK. NAT
Isk-Színes irodalom 9. TK. NAT
Író: --
Kiadó: Krónika Nova Kiadó
ISBN: 264646466
Raktári szám: KN-0010/2

Bruttó egységár1690

Loading...