Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Latin III. tankönyv
Latin III. tankönyv
Író: N. Horváth Margit
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631952674
Raktári szám: NT-13319/1

Bruttó egységár2690

Biológia,egészségtan a szakközépiskolák 9-10
Biológia,egészségtan a szakközépiskolák 9-10
Író: --
Kiadó: Korona Kiadó
ISBN: 9789639589223
Raktári szám: KO-0234

Bruttó egységár1430

Gépipari technológia 1. FGY.
Gépipari technológia 1. FGY.
Író: --
Kiadó: Göttinger Bt.
ISBN: 46848489645
Raktári szám: GK-59041

Bruttó egységár464