Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Földrajz érettségi 2./ Regionális földrajz k. és e
Földrajz érettségi 2./ Regionális földrajz k. és e
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9786156079848
Raktári szám:

Bruttó egységár5490

Fizika 9. Mech. és hőtan
Fizika 9. Mech. és hőtan
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789634653127
Raktári szám: AP-091403

Bruttó egységár1590

Színes irodalom 10. /NAT
Színes irodalom 10. /NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786155205057
Raktári szám: NT-0020/2

Bruttó egységár2430