Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Criss Cross interm. WB
Criss Cross interm. WB
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190726448
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár1900

Opportunities Upp.interm. Test Book+kazetta
Opportunities Upp.interm. Test Book+kazetta
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582776524
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár2690

Magyar nyelv 10.B MF/NAT
Magyar nyelv 10.B MF/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178770
Raktári szám: OH-MNY10MAB

Bruttó egységár1600