Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Természettudomány Földrajz modul 11./NAT2020
Természettudomány Földrajz modul 11./NAT2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362678
Raktári szám: OH-FOL11TA

Bruttó egységár3140

100 lépés az érettségihez matematika/2024
100 lépés az érettségihez matematika/2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636978976
Raktári szám: MS-3328U

Bruttó egységár5520

Delfin zweibandige 1. mf.
Delfin zweibandige 1. mf.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783197216010
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4325