Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Fizika 9-10.B II.kötet TK/2020 NAT
Fizika 9-10.B II.kötet TK/2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256447
Raktári szám: OH-FIZ910TB/II

Bruttó egységár3100

Magyar nyelv 11. Témazáró
Magyar nyelv 11. Témazáró
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639396470
Raktári szám: PD-020

Bruttó egységár580

Direkt 3. mf.
Direkt 3. mf.
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9789639641488
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár2400