Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Irodalmi feladatgy. FGY. IV.
Irodalmi feladatgy. FGY. IV.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636970062
Raktári szám: MS-3230

Bruttó egységár2120

Kémia 11-12 Feladatgy.emelt  NAT2020
Kémia 11-12 Feladatgy.emelt NAT2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362456
Raktári szám: OH-KEM1112E

Bruttó egységár3530

Kon-Takt 2. tk.
Kon-Takt 2. tk.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631960396
Raktári szám: NT-56542

Bruttó egységár3490