Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 2.
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 2.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660371
Raktári szám: MK-6037-0

Bruttó egységár2110

New Hotline Elementary SB
New Hotline Elementary SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194357593
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2513

Magyar szóbeli emelt szintű érettségi 2024
Magyar szóbeli emelt szintű érettségi 2024
Író: --
Kiadó: Corvina Kiadó
ISBN: 9789631369946
Raktári szám: CO-

Bruttó egységár3990