Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Színes próbaérettségi fsorok Pénzügy-számv.2024
Színes próbaérettségi fsorok Pénzügy-számv.2024
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789634998662
Raktári szám: MX-1918

Bruttó egységár4680

Munkajogi és vállalkozási alapismeretek 2017
Munkajogi és vállalkozási alapismeretek 2017
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789632751313
Raktári szám: TM-81002

Bruttó egységár2190

Gyűjtemény a matematika emelt szintű okt.9-12.
Gyűjtemény a matematika emelt szintű okt.9-12.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362821
Raktári szám: OH-MAT912AE

Bruttó egységár3340