Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 10 TK./OFI
Biológia 10 TK./OFI
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634361435
Raktári szám: FI-505031001/1

Bruttó egységár1750

Fizika 10. TK./Emelt
Fizika 10. TK./Emelt
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631976403
Raktári szám: NT-17235

Bruttó egységár1670

Földrajz 9. MF.
Földrajz 9. MF.
Író: Farkas Bertalan Péter
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631972153
Raktári szám: NT-16133/M

Bruttó egységár1020