Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia III. TK
Biológia III. TK
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631623888
Raktári szám: MK-2388-2

Bruttó egységár2890

Földrajz 9. MF.NAT
Földrajz 9. MF.NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631974195
Raktári szám: NT-17133/M

Bruttó egységár1110

Vendéglátó ismeret
Vendéglátó ismeret
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9789633369029
Raktári szám: KP-2122

Bruttó egységár3325