Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Tangram Aktuell 3. Lektion 1-4+CD
Tangram Aktuell 3. Lektion 1-4+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190018185
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4880

Magyar nyelv TK. 9.o.NAT
Magyar nyelv TK. 9.o.NAT
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9786155154706
Raktári szám: PD-410

Bruttó egységár2010

Informatikai ismeretek 9-10.o.
Informatikai ismeretek 9-10.o.
Író: --
Kiadó: Jedlik Oktatási Stúdió
ISBN: 9786155012167
Raktári szám: JO-0153

Bruttó egységár2350