Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Aktuell 2. TK.
Themen Aktuell 2. TK.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190016914
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár6125

Matematika II.FGY.
Matematika II.FGY.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631976106
Raktári szám: NT-16126/NAT

Bruttó egységár2750

Prisma 2. tk. A2+CD
Prisma 2. tk. A2+CD
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631964882
Raktári szám: NT-56562

Bruttó egységár5290