4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
A Föld amelyen élünk-Hon- és népism. 5. MF
Író: --
Érettségi témak vázl tört.közép és emelt 2024(Biz)
Író: --
Technika és tervezés TK 1.o./2020 NAT
Író: --
Pszichológiai vizsgálati módszerek
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Földrajz 9-10 B I. TK/NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9786156256713
Raktári szám:
OH-FOL910TB/I
Bruttó egységár
2420
Színes irodalom 12./NAT 2020/ ÚJ.
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789634364160
Raktári szám:
OH-MIR12TB
Bruttó egységár
2340
Biológia 9.TK.(Élet a földön)
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636978419
Raktári szám:
MS-2648
Bruttó egységár
4440