Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Solutions Upp.interm.SB.+CD
Solutions Upp.interm.SB.+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194551953
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár4190

Mat. gyak. és éretts. felk.fgy. mat. I.+CD NAT
Mat. gyak. és éretts. felk.fgy. mat. I.+CD NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631976090
Raktári szám: NT-16125/NAT

Bruttó egységár2750

Középiskolai fizikapéldatár
Középiskolai fizikapéldatár
Író: --
Kiadó: Cser Kiadó
ISBN: 9789632782713
Raktári szám:

Bruttó egységár2995