4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
New Headway Elementary (3rd Ed.) WB+key
Író: --
Érettségi témak vázl tört.közép és emelt 2024(Biz)
Író: --
Érettségire kész.Tört.Rövid és hosszú esszéf/2024
Író: --
Studio d A2 Sprachtaining
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Irányítástechnika
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631616385
Raktári szám:
MK-59222
Bruttó egységár
1329
Kísérleti-Biológia 12 MF.
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789636829315
Raktári szám:
FI-505031202
Bruttó egységár
1350
New Headway Upp.interm. (2nd Ed.) SB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194358002
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
4590