Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Abitraining Oberstufe B2. TK.+CD
Abitraining Oberstufe B2. TK.+CD
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631956825
Raktári szám: NT-56505

Bruttó egységár5080

Kémia TK-nemfémes elemek és vegyületek
Kémia TK-nemfémes elemek és vegyületek
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631622188
Raktári szám: CA-0017

Bruttó egységár1100

Irodalmi szöveggyűjtemény 12./ÚJ/NAT
Irodalmi szöveggyűjtemény 12./ÚJ/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786155205101
Raktári szám: NT-0041/2

Bruttó egységár1620