Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Magyar nyelv 12.AMF/NAT 2020
Magyar nyelv 12.AMF/NAT 2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364252
Raktári szám: OHMNY12MA

Bruttó egységár1500

Magyar nyelv 11. TK.
Magyar nyelv 11. TK.
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789634649885
Raktári szám: AP-110301

Bruttó egységár1520

Kémia 9. TK B Kerettantervek
Kémia 9. TK B Kerettantervek
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631646245
Raktári szám: MK-4624-5

Bruttó egységár2640