Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 12.TK.Emelt szintű tananyag/NAT2024
Biológia 12.TK.Emelt szintű tananyag/NAT2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636979317
Raktári szám: MS-2651

Bruttó egységár5280

Matematika fgy. Az analízis elemei
Matematika fgy. Az analízis elemei
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 4545645645645
Raktári szám: MS-2327

Bruttó egységár1580

Próbaérettségi feladatsorok-Biológia 10 fels.közép
Próbaérettségi feladatsorok-Biológia 10 fels.közép
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636978518
Raktári szám: MS-3164U

Bruttó egységár3890