Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Criss Cross interm. SB
Criss Cross interm. SB
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190326440
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár1850

Ének-zene 10. TK/2020 NAT
Ének-zene 10. TK/2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178923
Raktári szám: OH-ENZ10TA

Bruttó egységár1830

Színes irodalom 10.SZGY /NAT
Színes irodalom 10.SZGY /NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631981407
Raktári szám: NT-0021/2

Bruttó egységár1660