4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Alev Lytle Croutier: Hárem
Író: --
Történelem II. TK.
Író: --
Kovács András Ferenc:Vásárhelyi vásár
Író: --
Donna MacMeans:Csiszolatlan gyémánt
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Építőipari műszaki rajz
Író:
--
Kiadó:
Szega Books Kft.
ISBN:
9789639702493
Raktári szám:
GS-0-27
Bruttó egységár
5500
Művészetek Vizuális kultúra 11. FGY.4 osztályos
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631983081
Raktári szám:
NT-17848/I
Bruttó egységár
1600
Történelem és társadalomismeret 10. TK-szakiskolás
Író:
--
Kiadó:
Konsept-H Kiadó
ISBN:
9789639362086
Raktári szám:
KT-1505
Bruttó egységár
1261