Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Magyar nyelv a 9-10. o. szakisk.
Magyar nyelv a 9-10. o. szakisk.
Író: --
Kiadó: Konsept-H Kiadó
ISBN: 9785199362894
Raktári szám: KT-0519/M

Bruttó egységár2000

Magyar nyelv és kommunikáció 9. felmérő
Magyar nyelv és kommunikáció 9. felmérő
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631947755
Raktári szám: NT-00931/F/1

Bruttó egységár620

Fizika 9-10.B I.kötet TK/2020 NAT
Fizika 9-10.B I.kötet TK/2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256140
Raktári szám: OH-FIZ910TB/I

Bruttó egységár2470