Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Headway interm. (3rd Ed.) class kazetta
New Headway interm. (3rd Ed.) class kazetta
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194387576
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3300

Criss Cross upper-interm. SB
Criss Cross upper-interm. SB
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190326457
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár2490

Informatika feladatgyűjtemény
Informatika feladatgyűjtemény
Író: --
Kiadó: Jedlik Oktatási Stúdió
ISBN: 9789632066394
Raktári szám: JO-0010

Bruttó egységár1680