Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Vendéglátó szakmai alapismeretek
Vendéglátó szakmai alapismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9799633369714
Raktári szám: KP-2194

Bruttó egységár3840

Készüljünk az írásbeli éretts.vizsg.mat. fgy.e.
Készüljünk az írásbeli éretts.vizsg.mat. fgy.e.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631971736
Raktári szám: NT-81556

Bruttó egységár2090

Ének-zene 10. TK/NAT
Ének-zene 10. TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178923
Raktári szám: OH-ENZ10TA

Bruttó egységár1980