Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Hotline Interm. SB
New Hotline Interm. SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194357678
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2513

Gyűjtemény a Történelem emelt szintű okt.11-12.
Gyűjtemény a Történelem emelt szintű okt.11-12.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362371
Raktári szám: OH-TOR1112E

Bruttó egységár3810

Magyar nyelv a 9-10. o. szakisk.
Magyar nyelv a 9-10. o. szakisk.
Író: --
Kiadó: Konsept-H Kiadó
ISBN: 9785199362894
Raktári szám: KT-0519/M

Bruttó egységár2000