4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Matrix Pre-interm. TB
Író: --
Fizika 12 éveseknek TK.
Író: --
New English File pre-int.SB.
Író: --
The New Cambridge English Course 1. SB
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Ének-zene 12. TK.I.
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631983128
Raktári szám:
NT-17852/I
Bruttó egységár
2620
Vendéglátó technológia
Író:
--
Kiadó:
Képzőművészeti Kiadó
ISBN:
9789633369357
Raktári szám:
KP-2133
Bruttó egységár
6275
Informatikai ismeretek 9-10.o.
Író:
Farkas Csaba
Kiadó:
Jedlik Oktatási Stúdió
ISBN:
9789638700025
Raktári szám:
JO-0151
Bruttó egységár
1995