4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Műszaki rajz feladatok/Térmértan
Író: --
Színes irodalom 9. TK.
Író: --
Solutions Pre-interm. SB 2nd edition
Író: --
Tanulságos mesék gyerekekről/Mesegyűjtemény
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Újgenerációs-Irodalom 12. SZGY.
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789634361008
Raktári szám:
FI-501021202/1
Bruttó egységár
1500
New Headway Pre-interm. (3rd Ed.) WB+key+CD
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194715867
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
3675
Matematika 12.A/2020 NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789634364030
Raktári szám:
OH-MAT12TA
Bruttó egységár
1950