Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Színes irodalom 9. TK. NAT
Színes irodalom 9. TK. NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786155205033
Raktári szám: KN-0010/2NT-0010/2

Bruttó egységár2430

EURO B2 Practisce Test Set 3+CD
EURO B2 Practisce Test Set 3+CD
Író: --
Kiadó: Euro Examination Centre
ISBN: 9789638722379
Raktári szám:

Bruttó egységár1990

Matematika 9.TK.
Matematika 9.TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631974553
Raktári szám: NT-17102

Bruttó egységár2370