Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Analízis II.
Analízis II.
Író: --
Kiadó: Typotex Kiadó
ISBN: 9789639132306
Raktári szám:

Bruttó egységár1680

Enterprise 3. SB+CD
Enterprise 3. SB+CD
Író: --
Kiadó: Express Publishing
ISBN: 9781842168110
Raktári szám: EX-

Bruttó egységár4245

Történelem IV.o. TK.
Történelem IV.o. TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631935011
Raktári szám: NT-14425

Bruttó egységár2610