4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Fizika 11. TK.
Író: --
Témavázlatok a biológia tanulásához
Író: --
Földrajz 9-10 I.A TK./NAT
Író: --
Fizika 10. TK-szakiskolás
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Történelem 11
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789636828509
Raktári szám:
FI-504011101
Bruttó egységár
1800
Történelmi esszévázlatok érettségizőknek
Író:
--
Kiadó:
Klett Kiadó
ISBN:
9789635780242
Raktári szám:
RK-
Bruttó egységár
3690
Upstream Pre-interm. B1 SB
Író:
Virginia Evans
Kiadó:
Express Publishing
ISBN:
9781844665730
Raktári szám:
EX-
Bruttó egységár
4870