Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

The New Cambridge English Course 1. WB+CD
The New Cambridge English Course 1. WB+CD
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9780521664912
Raktári szám: CU-

Bruttó egységár2350

Informatikai ismeretek 9-10.o.
Informatikai ismeretek 9-10.o.
Író: Farkas Csaba
Kiadó: Jedlik Oktatási Stúdió
ISBN: 9789638700025
Raktári szám: JO-0151

Bruttó egységár1995

Generation 2000 1. Test
Generation 2000 1. Test
Író: --
Kiadó: Macmillan Kiadó
ISBN: 9780435299897
Raktári szám: MM-

Bruttó egységár1190