Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667417
Raktári szám: MK-6403

Bruttó egységár3390

Társadalomismeret 10.TK.Szakiskolás
Társadalomismeret 10.TK.Szakiskolás
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636976491
Raktári szám: MS-3045

Bruttó egységár980

Matematika 11. TK.-Heuréka
Matematika 11. TK.-Heuréka
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631961010
Raktári szám: NT-16302

Bruttó egységár2250