Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Nyelvi  kommunikációs TK. 10.
Nyelvi kommunikációs TK. 10.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631964370
Raktári szám: NT-12556/M/1

Bruttó egységár1430

New Hotline Interm. SB
New Hotline Interm. SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194357678
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2513

Nuovo Progetto Italiano 2B+CD
Nuovo Progetto Italiano 2B+CD
Író: --
Kiadó: Edilingua
ISBN: 7976111
Raktári szám: SI-

Bruttó egységár5850