Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 9-10.A II.TK/2020/NAT
Biológia 9-10.A II.TK/2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256157
Raktári szám: OH-BIO910TA/II

Bruttó egységár3240

Biológia I. TK
Biológia I. TK
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789633282458
Raktári szám: AP-101102

Bruttó egységár1550

Történelmi olvasókönyv-ÓKOR
Történelmi olvasókönyv-ÓKOR
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631872736
Raktári szám: NT-80177

Bruttó egységár379