4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Gazdasági hallás utáni szövegértés B2-C1
Író: --
New Headway Beginner SB (3rd)(Biz)
Író: --
Kézikönyv A nyelvtan és helyesírás tan 3.o
Író: --
Szóbeli érettségi nagykönyv-Biológia
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Matrix Upp.-Interm. WB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194369886
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
2290
Biológia 9. TK-szakközép
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636973353
Raktári szám:
MS-2618
Bruttó egységár
1690
Irodalom 11.A TK./NAT 2020
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789634362203
Raktári szám:
OH-MIR11TA
Bruttó egységár
2560